Antwoord

In de Beheermodule van We-ID kan de beheerder van eHerkenning het EH3 middel omzetten naar een Belastingdienstmiddel EH3.

1. Log in als beheerder in de We-ID Beheermodule.
    2. Ga naar de gebruiker waarvan u het middel wilt omzetten naar een Belastingdienstmiddel.
    3. Klik op het icoontje achter ‘type middel’.
    4. Kies in het scherm voor Belastingdienstmiddel.

Voor de omzetting brengen wij geen kosten in rekening. De compensatie wordt verstrekt door de overheid voor de komende 2 jaar en kan worden aangevraagd bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) via deze link.

Let op: er wordt per KVK slechts 1 maal compensatie gegeven ongeacht het aantal middelen dat bij dit KVK-nummer hoort.

Bekijk voor meer informatie over de beperkingen van het Belastingdienst EH3 middel onze website.

Is uw vraag beantwoord?