Een beheerder vanaf het betrouwbaarheidsniveau EH2+ kan machtigingen toekennen en opnieuw aanzetten in de Beheermodule. Om de machtigingen weer aan te zetten moet de beheerder inloggen bij de Beheermodule.

• Als u bent ingelogd kies dan links voor “gebruikers”.
  • Door achter de gebruiker op V te klikken opent u de detailinformatie.
  • Onderaan de pagina ziet u de knop “Voeg machtiging toe”, klik hier op.
  • U ziet nu een overzicht met de beschikbare machtigingen:
    • Wilt u toegang (geven) tot alle diensten bij alle dienstverleners, kies dan voor “Algemene bevoegdheid niveau 3”.
    • Wilt u de machtiging(en) beperken tot specifieke diensten, dan kan dat natuurlijk ook. Vink dan enkel de specifieke machtiging(en) aan.

Kijk voor meer instructies in de handleiding.