Een beheerder kan eenvoudig opzeggen in de beheermodule door alle gebruikers op te zeggen. Deze optie kunt u vinden door bij de gebruiker op de drie puntjes te klikken. Nadat de beheerder als laatste zijn eigen middel beëindigd zal daarmee het hele bedrijf opgezegd worden. Voor meer instructies kunt u hier de handleiding vinden.

Is er geen actieve beheerder of heeft u geen toegang tot de beheermodule dan kunt u gebruik maken van het formulier op deze pagina.