Antwoord

Controleer eerst of het juiste telefoonnummer aan uw eHerkenning is gekoppeld. Dit kan uw beheerder doen in de Beheermodule.

Om SMS berichten te ontvangen is het belangrijk dat u een goed bereik heeft. Daarnaast kunnen onderstaande stappen helpen:

1. SMS box helemaal leeg maken.
  2. Telefoon helemaal uitzetten.
  3. SIM kaart 15 minuten uit de telefoon halen.

Start hierna uw telefoon opnieuw op. Als u na het doorlopen van bovenstaande stappen nog steeds geen SMS berichten ontvangt, dan kunt u het best contact opnemen met uw telefoonprovider.

Is uw vraag beantwoord?