De beheerder kan de volgende wijzigingen doorvoeren in de Beheermodule:

• Eigen profielgegevens en inloghistorie inzien;
  • EH middelen aanvragen;
  • Het mobiele nummer van gebruikers wijzigen;
  • Het e-mailadres van gebruikers wijzigen (vóór activatie);
  • Machtigingen van één of meerdere gebruikers toevoegen, wijzigen en verlengen;
  • Een einddatum instellen (beëindigen) van machtigingen bij één of meerdere gebruikers;
  • Per direct een machtiging intrekken van een gebruiker;
  • Het rekeningnummer opgeven of wijzigen voort het afgeven van een automatische incasso;
  • Het e-mailadres opgeven of wijzigen voor het ontvangen van de factuur.

U kunt via deze link inloggen op Beheermodule.