U heeft een foutmelding gekregen, omdat de persoonsgegevens ontbreken.

“Er is iets fout gegaan. U kunt niet inloggen bij de dienstverlener. De dienstverlener vereist gegevens die niet in ons systeem zijn vastgelegd”.

U kunt via de beheermodule op uw profielpagina eenvoudig de ontbrekende persoonsgegevens aanvullen. Klik op het pennetje naast ‘persoonlijke gegevens’ om de gegevens aan te vullen. Zodra wij uw wijziging verwerkt hebben, ziet u de status veranderen naar een groen vinkje en kunt u succesvol inloggen.