Is de activeringsmail kwijt/verwijderd of  is de link in de activeringsmail verlopen? Een nieuwe activeringsmail kan door de Beheerder kosteloos opnieuw verstuurd worden via de Beheerapplicatie. Ga naar de betreffende gebruiker en klik op “verstuur nieuwe uitnodiging”. Indien nodig kan het e-mail adres aangepast worden. De mail wordt direct verzonden naar de gebruiker.

Kunt u niet bij de activeringsmail? Neem dan contact op met Customer Service.