Antwoord

eHerkenning niveau 3 vereist een identificatie van de persoon voor wie het eHerkenningsmiddel is aangevraagd. U kunt de identificatie starten via de profielpagina. Nadat u de identificatie gestart heeft komt u terecht bij het identificatieproces van de AMP Groep. Indien het in uw situatie mogelijk is om de identificatie op afstand te doen, krijgt u deze keuze bij aanvang van het proces. Zoals hieronder te zien.

Identificatie op afstand

Identiticatie op afstand gaat eenvoudig via de app van AMP Groep. U kunt dit proces in slechts 5 minuten doorlopen op een moment dat het u uitkomt. Kijk voor een uitgebreidere uitleg op deze pagina.

Fysieke identificatie

De fysieke identificatie en uitlevering wordt uitgevoerd door een medewerker van onze partner ‘AMP Groep’. U kunt zelf een uitgifte adres opgeven in Nederland of u kunt een afspraak maken op 1 van de afhaalpunten van AMP Groep.

Tijdens de gemaakte afspraak zal de AMP Groep medewerker uw identiteitsbewijs digitaal controleren op echtheid en wordt er gecontroleerd of de gegevens overeenkomen met de aanvraag eHerkenning. Er wordt geen kopie van uw identiteitsbewijs gemaakt en u mag meekijken bij de medewerker van AMP op de tablet welke gegevens worden gecontroleerd. 

Heeft u vragen of wilt u uw afspraak wijzigen? Neem dan contact op met de AMP Groep via mijnafspraak.nl of bel naar 030 – 240 80 20.

Is uw vraag beantwoord?